top of page
planten

Massages & behandelingen

Image by Sheelah Brennan

Patchouli Rose Massage

60 min. voor €60,-

De Patchouli Rose is mijn persoonlijke massage. Dit is een mix van alle massagetechnieken die ik geleerd heb. Hierbij volg ik mijn intuïtie, zo krijgt ieder persoon een massage aangepast aan zijn of haar lichaam.

shutterstock_1062998078.jpg

COCO DE CHARLOTTE

Hawaaïnse Massage

Vanaf 60min. voor €50,-

Coco de Charlotte massage is de tropische Hawaaïnse massage zonder de gebeden en gezang. Hawaaïnse massage of Lomi lomi massage kan je vergelijken met een exotische vakantie, waar je je achteraf weer helemaal opgeladen en ontspannen voelt.
Deze heerlijke spirituele ontspanningsmassage is ontstaan in Hawaï duizenden jaren terug. Waar Sjamanen uit de oudheid geïnspireerd waren door de 4 elementen.


Massage bewegingen imiteren de golven van de oceaan die glijden over het lichaam. Deze ritmische vloeiende bewegingen brengen je als het ware in een trance, waardoor je op fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau helemaal kunt loslaten en in een diepe ontspanning terecht komt.

massage

TAKE ME TO YOUR HEAVEN

Zweedse Massage

Vanaf 60min. voor €50.-

Classique c'est chique

Deze heerlijke zachte massage om bij weg te smelten wordt aanzien als de basismassage van het westen.

Lange glijdende bewegingen in combinatie met cirkelvormige bewegingen, kneden, vibraties en tokkelingen gaan de huid gaan losmaken t.o.v. de onderliggende spieren. Zoals bij een Zweedse Raclette waar men het bovenste laagje laat smelten om van te genieten...

Deze zachte behandeling biedt een uitstekende ondersteuning bij spierspanning, relaxatie en doorbloeding aangezien men bewegingen uitvoert richting het hart.

Dagelijkse inspanningen zoals achter een computer te zitten, lange werkdagen, sporten enz., kan heel wat spanning in het lichaam veroorzaken die zich zal uiten in verschillende klachten.

Schouder, nek en lage-rugklachten, zijn een paar van deze symptomen die men vaak hierbij ziet terugkomen.

Zweedse massage zal bij deze klachten zeker een mooie ondersteuning bieden , zodanig dat je dagelijks leven, wat meer draagbaar wordt en je weer kan stralen.

shutterstock_314256002.jpg

Gezicht - en hoofdmassage 

 Vanaf 45min. voor €45,-

Gezichtsmassage is als een mini-workout voor je gezicht , alleen hoef je hiervoor je zetel niet uit.
Met zachte ritmische strelingen wordt de bloedtoevoer in de huid verhoogt , krijgt het gelaat meer zuurstof en nutriënten met als gevolg een mooie gloed en stevigere huid door verhoogde aanmaak van collageen.
De dagelijkse spanning verdwijnt uit het gezicht en giftige stoffen worden afgevoerd.
Ideaal voor mensen met wallen of vochtophoping in het gezicht, migraine ,spanningshoofdpijn, slapeloosheid of als je gewoon even wilt wegvluchten uit de dagelijkse stress.

shutterstock_261949025.jpg

FOOTLOOSE

Voetmassage

Vanaf 20 min. voor €20,-

Heb je niet veel tijd, laat je lichaam het niet toe om een full-body massage te ontvangen of gewoon om dat je ervan geniet, dan kan een voetmassage een uitstekende keuze zijn. Want deze leuke massage kan jouw volledige lichaam een natuurlijke boost geven.  Meer dan 7000 zenuwuiteinden bevinden zich op de zool van je voet, elk in verbinding met een orgaan of deel van het lichaam.

  In verschillende culturen wordt een voetmassage aanzien als een full-body massage.

Ideaal als je dus niet veel tijd hebt maar toch even wilt genieten.

shutterstock_709982677.jpg

Massage op verplaatsing

Vanaf 30min. voor €40,-

Heb je helemaal geen zin om de deur uit te gaan of heb je hier de mogelijkheid niet toe, dan kom ik met plezier tot bij u.
Niet alle massages zijn mogelijk op afstand en vraag ik een kleine toeslag naargelang de straal van afstand.
Handdoeken , massagetafel en ontspannende muziek breng ik zelf mee, indien mogelijk, de kamer aangenaam maken van temperatuur.
Wenst u meer info stuur mij gerust een berichtje.

shutterstock_237257413.jpg

Deep Tissue Massage

60 min. voor €50,-

Nee, Deep Tissue massage is geen pijnbank.
Men noemt deze massage zo omdat de diepere gelegen spieren en bindweefsel via deze techniek worden losgemaakt en zo meer ruimte creëert in het lichaam voor ontspanning. Bindweefsel kan ervoor zorgen dat de spieren nog vaster komen te zitten , zeker als je lang in een verkeerde houding moet zitten of zware inspanningen moet leveren.
Sporters, mensen die veel achter computerscherm zitten, of mensen die andere massages te zacht vinden zullen hier zeker voordeel uithalen.
Rug, benen, armen, schouders en hoofd worden hierbij behandelt a.d.h.v. olie

shutterstock_136475774.jpg

Handmassage 

Vanaf 20 min. voor €20,-

Handmassage is een cadeau voor iedereen.

Handen bevatten vele drukpunten of reflexpunten die elk in verbinding staan met een orgaan of plaats in het lichaam.

Door deze te behandelen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt,

 in combinatie met een Thaise stick werkt men hier nog dieper op in. 

Het brengt je niet alleen in een relaxte staat maar biedt ook vele voordelen voor lichaam en geest .
Handpijn wordt verzacht, men voelt zich gelukkiger, handgreep versterkt, verbeterde slaap een veiliger en meer verbonden gevoel waar ouderen en kinderen dus ook zeker kunnen van mee genieten.

shutterstock_67024183.jpg

Hot-Stone massage

Vanaf 60 min. voor €55,-

Hot stone massage werkt diep in op het lichaam, de combinatie van warme basalt stenen ( 45° - 55°) en olie zorgt voor een heerlijke ontspanning en gevoel van geborgenheid.
Cirkelvormige bewegingen en strijkingen worden hier gehanteerd waarbij de heerlijke warmte van de stenen, de spieren losmaakt op een aangename, pijnloze manier.
Het vermindert stress, stimuleert lymfe- en bloedsomloop, stimuleert de afvoer van afvalstoffen, depressieve gevoelens nemen af en zorgt voor versoepeling van stijve spieren en weefsels.

Back Massage

Klachtgerichte Massage

Vanaf 30min. voor €30,-

3 keuzes:
* Schouder - nek massage * Onderrug massage * Hoofdpijn massage

Pink Sugar

"Your touch feels likes dancing on my skin"

bottom of page