top of page

Healy

FREQUENTIETHERAPIE

Resonance_iPhone-800x1000.png

Een draagbaar medisch apparaat voor 
Gezondheid . Welzijn . Balans

Je gezond en goed voelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 
Wil jij ook samen met mij dit mysterieuze apparaatje ontdekken, geef gerust een seintje.

"Make your health a priority and your dreams will become reality"

Charlotte Symens

554f730992b68b0f5b9d66e55727bdb6_edited.
Lichtslingers in pot

Magie of Frequentie?

Je ziet het niet maar het is er wel!

Healy, het magische apparaatje dat op bioresonantie of frequentietherapie werkt.

Energie is frequentie

Energie bestaat uit trillingen of vibraties, die zorgen voor licht, warmte en leven..

Deze energie vormt golven, energiegolven of frequentie. Naarmate het aantal trillingen per seconde die de golf maakt, hoe hoger of lager de energie zal zijn.

Deze golven zijn niet zichtbaar maar ze zijn overal.

Frequentie is dus een signaal van trillingen dat door de ruimte gaat die bestaat uit golven van energie en variëren van hoog naar laag.

Dit wordt gemeten in Hertz (HZ),Genoemd naar de Duitse natuurkundige Heinrich Hertz.

Hierbij meet men het aantal trillingen per seconde.

Als je weet dat energie alles , frequenties geen grenzen kennen en kan veranderen door bepaalde invloeden... kan je alles omtoveren in iets positief of negatief, zolang je maar de perfecte "sleutel" hebt of beter gezegd het perfecte apparaatje zoals deze prachtige Healy.

Pijn, verdriet, chronische ziekten, angst.... alles kan je draaien en omvormen in iets dat positief is., zoals gezondheid en geluk.

Ontwikkeling HEALY

Healy is ontwikkeld in Duitsland en is frequentietherapie gebaseerd op de professionele TimeWaver Technology van Marcus Schmieke, die ook de uitvinder en ontwikkelaar is van Healy.

 

Marcus Schmieke heeft deze creatie gemaakt in samenwerking met de Portugese therapeut Nuno Nina.

Nuno Nina leidt zeven privéklinieken en is een specialist in integrative geneeskunde en celbiologie. Hij kwam al eerder met het idee om de TimeWaver - Technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen. 

Met Healy heb je dus een prachtig ontwerp in je hand , vol genezende frequenties die een mooie ondersteuning bieden, zodanig dat je een leven kan creëren naar jouw dromen want  met de juiste energie en gezondheid kan je bergen verzetten.

 "De Genezende walkman"

Healy kan je vergelijken met de walkman uit de jaren '90 met frequenties als "onhoorbare muziek".

Deze frequenties dringen diep door tot in je ziel, waar er een helende werking zal plaats vinden tot in de kleinste cellen van je lichaam, waardoor jouw lichaam en geest terug balans zal vinden.

Het is klein, licht, kinderlijk eenvoudig en met één klik aan je kleding bevestigd.

 

Met één simpele druk op de knop kan je de frequenties diep in je cellen laten dringen waar ondersteuning van herstel zal plaatsvinden.

Het enige wat jij hoeft te doen is de app installeren op je smartphone, polsbandjes of oorclips aan te aanbrengen. Indien je niet van draadjes houdt, is er nu ook de Healy Resonance, deze is volledig draadloos en voor mens en dier geschikt.

 OFF YOU GO

KOSTPRIJS EN BEHANDELING

Healy heeft een hele mooie prijs volgens de veelbelovende resultaten.

De aanschafprijs van de vier edities varieert tussen de 500 tot 2100 Euro

 

Aangezien ik weet dat we niet in een perfecte wereld leven, kan  je altijd de Healy Gold edities kopen , zoals mij en deze later upgraden naar de Healy Resonance van 2100 euro. 

BEHANDELING

Zelf ben ik nog maar gestart met het gebruik van Healy en met een kleine toelage van 20 euro pas ik deze graag bij jullie toe.

Ook combineerbaar met een handmassage of voetmassage.

De Healy kan ik op gelijk welke afstand toepassen 

Indien je interesse hebt om een Healy te kopen of een behandeling contacteer mij gerust, want je kan deze enkel aankopen via iemand die reeds in zijn of haar bezit heeft.

Voor meer informatie klik gerust op de knop of neem een kijkje op de website van Healy. 

CMS_Healy-300x300.png
Papieren pop
Vogel 2
3D Swirl

" Alles is energie zo simpel is het. Koppel de frequentie van de realiteit aan hetgeen wat je wilt ( visie,emoties, gedachten,...) en dat is wat je zult krijgen. Het is niet anders, het is geen filosofie , het is natuurkunde."

- ALBERT EINSTEIN -

Lost In Frequencies

Waarom ik houd van Healy en toepas bij mijn massage

 

Energie = Frequentie

Soort = Soort 

Healy = Charly

frequentie = reality

Geschetste Prikbord

Niet iedereen houdt van massage of mag gemasseerd worden daarom heb ik gekozen om Healy in mijn aanbod te steken, zo kan ik mijn zorgende rust meegeven van op afstand zodanig dat elk persoon ongeacht voorkeur of gezondheidsprofiel, waar in de wereld hij of zij zich ook bevindt. Healy is voor iedereen en hier voordeel uit haalt, want energie is over l en alles is energie.

Healy is klein en fijn als mij, ik pas mij gemakkelijk aan aan elke situatie en persoon en wilt net als mij mensen helpen op een leuke manier , naar een beter en gezonder vol geluk en plezier.

Healy houdt van frequenties dus ook van muziek net als mij.

Weetje: ik gebruik muziek ipv massagevideos omdat deze veel beter het gevoel kunnen uitdrukken die je met massages krijgt, want muziek zegt zoveel meer dan woorden.

bottom of page